Förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar

Arrangera årsstämma och sammanställa stadgar. Hantera lån, räntor, amortering och såklart ha kontroll på avgifter. Nya grannar ska välkomnas. Utflyttade ska vinkas av. Vårstädning, höststädning, trappstädning. Och så den där lampan i porten som hela tiden går sönder. Vi vet att styrelsearbetet kan vara påfrestande, men så behöver det inte vara.

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar avlastning genom ett brett tjänsteutbud i form av teknisk och ekonomisk förvaltning – så att du som styrelsemedlem inte behöver ha ett lika stort, administrativt ansvar. Våra förvaltningstjänster är exklusivt framtagna för JM-producerade fastigheter, just eftersom vi var med och byggde fastigheten. Vi kan varje vrå, och vet precis vad som krävs för att säkerställa ett tryggt boende. Det gör oss till det bästa valet för din förening. Dessutom är vårt tjänsteutbud brett, och ni väljer själva vad just er förening behöver hjälp med. 

Är du intresserad av att bli kund? Fyll i din information, så bokar vi in ett möte för att tillsammans nå den förvaltningslösning som passar er bäst.

 

 

För en trygg och välmående fastighet.

För en trygg och välmående fastighet.

Teknisk förvaltning

Hos oss får ni den kompetens och det kunnande som krävs för en väl omhändertagen fastighet. Inom teknisk förvaltning erbjuder vi både Fastighetsdrift, så som teknisk drift, snöröjning och jour samt Styrelsestöd, till exempel besiktning och uppdatering av underhållsplan.

 

Ekonomisk koll utan administrativ stress.

Ekonomisk koll utan administrativ stress.

Ekonomisk förvaltning

Med ekonomisk förvaltning hos oss får din förening hjälp med de tjänster som kan upplevas tidskrävande och komplicerade. Vi erbjuder ett stort urval av ekonomiska tjänster som effektiviserar ert arbete, som till exempel avgifts- och hyresadministration, årsredovisning, löpande bokföring och lånehantering.