Få en bra start i din nya lägenhet

En flytt är början på något nytt och spännande. Du vill snabbt och bekymmersfritt komma på plats och skapa ett hem i din nya lägenhet. Då är det enkelt att anlita oss för allt från bär- och transporthjälp till att sköta hela flytten med packning, demontering och montering av möbler och flyttstädning. Välj ett flyttpaket som gör ditt livspussel enklare.

Självklart står vår flyttservice på miljöns sida. Det innebär att flyttkartonger alltid återanvänds, att flyttbilar uppfyller JM:s miljökrav och att dina oönskade saker kan lämnas till second hand, återbruk eller återvinning. Som en extra service för dig och för miljön kan du låna flyttkartonger av oss istället för att köpa nya.

Våra flyttpaket lanseras under 2019 för JM@home-förvaltade bostadsrättsföreningar.

 

Flyttpaket Bas

Vi bär ut dina flyttlådor till flyttbilen, transporterar och bär in dem i din nya bostad.

Flyttpaket Plus

Du får hjälp att bära och transportera dina ägodelar till din nya lägenhet. Sedan kan du fokusera på att skapa ett nytt hem medan vi tar hand om flyttstädningen i din tidigare bostad.

Flyttpaket Max

Överlåt hela flytten till oss. Vi hanterar packning, demonterar och monterar möbler, bär och transporterar allt till din nya lägenhet och ser till att städa ur den bostad du lämnar. Allt du behöver göra är att packa upp dina saker så att det blir som du vill ha det i ditt nya hem.