JM

JM

JM@HOME FÖR EN BEKVÄMARE VARDAG

Grunden för en välmående bostadsrättsförening är en stabil ekonomi och en väl förvaltad fastighet. Men få styrelsemedlemmar har den tid, ork och kunskap som totalförvaltning kräver. Där kan vi hjälpa till.

Våra förvaltningstjänster är exklusivt framtagna för JM-producerade fastigheter. Det gör oss till det bästa valet för just din förening. Vi var med och byggde huset, kan varje vrå och vet precis vad som krävs för att säkerställa en trygg förvaltning. Dessutom erbjuder vi dig som boende i en JM@home-förvaltad fastighet smarta boendetjänster, som förenklar livspusslet.

 Har du och din förening redan förvaltningstjänster från JM@home? Logga in på Kundportalen här.

 

Få ekonomisk koll utan administrativ stress.

Få ekonomisk koll utan administrativ stress.

EKONOMISK FÖRVALTNING

Med ekonomisk förvaltning får styrelsen hjälp med de arbetsuppgifter som ofta upplevs tidskrävande och komplicerade. Vi har flertalet tjänster som effektiviserar ert styrelsearbete och samtidigt ger kontroll över föreningens ekonomi.

Städservice, flytthjälp eller IT-vaktmästare. Hur kan vi avlasta för dig?

Städservice, flytthjälp eller IT-vaktmästare. Hur kan vi avlasta för dig?

Boendetjänster

Lanseras inom kort

Låt din fritid vara just fri tid. Som boende i en förening med våra förvaltningstjänster har du möjlighet att beställa boendetjänster som förenklar din vardag, genom allt från hemstädning till hjälp att montera upp din TV. 

Senaste nytt

  • Underhåll av din bostad

    07 januari 2019 JM@home

    Mycket av det löpande underhållet kan du själv utföra som att rengöra golvbrunnar, tilluftsdon eller ditt vattenlås. På JM.se hittar du flertal instruktionsfilmer där du ser hur du går tillväga för att sköta underhållet av din bostad.

    Läs mer